Barn

VOLLEYBALLGRUPPA I INDERØY IL HAR LEDIGE PLASSER PÅ MINIVOLLEYBALL OG VI REKRUTTERER NYE SPILLERE FRA 3. KLASSE TIL 7. KLASSE

Minivolleyball er tilpasset barnas nivå, spillet er inkluderende og det legges vekt på gode opplevelser mestring og utvikling for alle som er med. Det er tre stykker på hvert lag, og dermed blir det mye spill på hver enkelt spiller. Man starter med å kaste / fange ballen i stedet for å slå, og dermed har barna mye større kontroll i spillet. Etter hvert trener vi på å slå ballen, og bytter ut kastene med slag. De voksne får gjerne være med på treningene.

I løpet av høsten / vinteren kan vi være med på to – tre mini-turneringer, som foregår på lørdag formiddag. Første turnering er lørdag 4.november her på Inderøy.

TRENING TORSDAGER KL.18.30 – 20.00 I IDRETTSHALLEN PÅ AKSET (18.30 – 19.30 FOR DE YNGSTE)

Vil du være med? Meld din interesse til: Ole Lagestad, mob 90632478, mail olelagestad@gmail.com

Minivolleyball

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Temamøte om barne- og ungdomsidrett

Publisert: 14. november 2019

Km 2017-1

Sted: Akset, Kultursalen Tid: Mandag 18. november kl. 19.00 Innledere: Jan Roar Saltvik,  daglig leder Trøndelag fotballkrets Arnstein Finstad,  fagkonsulent  Olympiatoppen Ann Mari Landsem Melhus, lærer, idrettsmamma, tidligere ansatt idrettsforbundet mm John Northug, idrettspappa Møteleder: Magnhild Øvre Inderøy il og ...Les mer

Basistrening for ungdom

Publisert: 2. november 2019

Inderøy il har tatt initiativ til et basistreningstilbud for ungdom i alderen 13+. Tilbudet er åpent for alle og gratis, og har fokus på idrettsglede, mestring, fysisk helse og sosial aktivitet gjennom trening. Det er flinke og rutinerte trenere som ...Les mer

Terrengløpskarussel 2019

Publisert: 25. august 2019

terrengkarusell

Fjerde løp i terrengløpskarusellen går av stabelen på Rostad onsdag den 28. august kl 18.00. Påmelding fra kl. 17.30. Det er ingen påmeldingsavgift. Salg av kaffe og kaker, gratis saft til barna etter løpet. Det er to sløyfer: ca. 400 ...Les mer

Friidrettstevne

Publisert: 7. august 2019

Frridrett

Mandag 12. August kl 1800 arrangeres første runde av Innherredskarusellen i friidrett på Inderøy idrettspark. Tentativt tidsskjema og øvelser: 18:00: 60 meter (Jenter og gutter 11-14 år) 18:00: Lengde (Jenter og gutter 6-10 år) 18:20: 100 meter (Jenter og gutter 15 år ...Les mer

Tittinghalla rundt søndag 18. august

Publisert: 7. august 2019

www.tittinghalla.no. Arr: Frigg Tittinghalla rundt søndag 18. august ...Les mer