Inderøy fotball inviterer alle spillere, trenere og lagledere til handlekveld og Kick-off for fotballsesongen 2018.
fotballspillere-toon

Sted: Akset konsertsal
Tid: Tirsdag 13.3.18 kl. 18.00 – 19.00

Det skal markeres at vi endelig er klar for ny fotballsesong, og vi samles til kick-off for alle lag i serien, fra 10 år.

Program:

  • Presentasjon av lagene
  • Musikk
  • Mannekengoppvisning med sportsklær
  • Trekking av mange fine premier. Gratis lodd til alle!

Vi oppfordrer til at alle lag stiller i kampskjorte.

Malmo sport og Umbro stiller på Akset samme kveld. Det blir mulighet til å kjøpe idrettsklær og noe utstyr med rabatterte priser (30 %). De er til stede i Akset fra 17.00 – 20.00.

Handlekveld og fotball-Kick-off

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sykkelutleie langs kulturstien Straumen – Vangshylla

Publisert: 18. mars 2019

2019-03-18_2002

Nå kan du gå ulike etapper langs kulturstien og sykle hovedveien tilbake, eller sykle til et endepunkt og gå tilbake. I samarbeid med Visit Innherred leverer/henter vi sykler til hele 7 utgangspunkter langs stien til avtalt tidspunkt/dato. Velkommen til Innherreds ...Les mer

Kick-off for fotball 2019

Publisert: 6. mars 2019

fotball-ill

Inderøy fotball inviterer alle spillere, trenere og lagledere til Kick-off for sesongen 2019 Sted: Akset konsertsal Tid: Onsdag 13. mars 2019 kl. 18.00 – 19.00 Det skal markeres at vi endelig er klar for ny fotballsesong, og vi samles til kick-off for ...Les mer

Årsmøte i Inderøy IL

Publisert: 16. februar 2019

styremote-inderoyil

Øynheim 11. mars 2019 kl 19.00 Årsmelding for nedlasting SAKLISTE Åpning Godkjenning av innkalling og sakliste Valg av møteleder, referent og 2 medlemmer til å underskrive protokollen Godkjenne de stemmeberettigede Årsmelding 2018 Regnskap 2018 Innkomne saker – Forslag på å ...Les mer

Årsmøte i Inderøy fotball

Publisert: 21. januar 2019

styremote-inderoyil

Inderøy fotball inviterer til gruppeårsmøte Tid: 6. februar kl. 19 Sted: Øyna Saker kan meldes inn til geiralmlid@hotmail.com innen 1. februar. Det serveres enkel varmmat og kaffe/kake. Vel møtt! Årsmøte i Inderøy fotball ...Les mer

Nå blir det damelag i fotball på Inderøy igjen !

Publisert: 16. januar 2019

Foto: Inderøyningen

Vi tar gjerne imot flere spillere – gjerne også dere som har spilt «for noen år siden» og kjenner det kribler litt ekstra i fotballfoten når dere leser dette. Her er det bare å møte opp ! For mer info ...Les mer