styremote-inderoyil

ÅRSMØTE

Årsmøte i Inderøy Ski og Skiskyting er tirsdag 7. juni på PN stadion kl 20.00

Sakliste:
1. Godkjenning av innkalling
2. Valg av møteleder og referent
3. Årsmelding
4. Regnskap 2017
5. Budsjett 2018/19-sesongen
6. Valg
Saker som ønskes å taes opp, må være sendt til styret innen 5. juni
Det legges opp til fri diskusjon etter det formelle årsmøtet med mulighet for innspill og ideer til det kommende styret. Det blir nåkkå å bit i og kaffe
Hilsen Styret

Årsmøte skigruppa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sykkelutleie langs kulturstien Straumen – Vangshylla

Publisert: 18. mars 2019

2019-03-18_2002

Nå kan du gå ulike etapper langs kulturstien og sykle hovedveien tilbake, eller sykle til et endepunkt og gå tilbake. I samarbeid med Visit Innherred leverer/henter vi sykler til hele 7 utgangspunkter langs stien til avtalt tidspunkt/dato. Velkommen til Innherreds ...Les mer

Kick-off for fotball 2019

Publisert: 6. mars 2019

fotball-ill

Inderøy fotball inviterer alle spillere, trenere og lagledere til Kick-off for sesongen 2019 Sted: Akset konsertsal Tid: Onsdag 13. mars 2019 kl. 18.00 – 19.00 Det skal markeres at vi endelig er klar for ny fotballsesong, og vi samles til kick-off for ...Les mer

Årsmøte i Inderøy IL

Publisert: 16. februar 2019

styremote-inderoyil

Øynheim 11. mars 2019 kl 19.00 Årsmelding for nedlasting SAKLISTE Åpning Godkjenning av innkalling og sakliste Valg av møteleder, referent og 2 medlemmer til å underskrive protokollen Godkjenne de stemmeberettigede Årsmelding 2018 Regnskap 2018 Innkomne saker – Forslag på å ...Les mer

Årsmøte i Inderøy fotball

Publisert: 21. januar 2019

styremote-inderoyil

Inderøy fotball inviterer til gruppeårsmøte Tid: 6. februar kl. 19 Sted: Øyna Saker kan meldes inn til geiralmlid@hotmail.com innen 1. februar. Det serveres enkel varmmat og kaffe/kake. Vel møtt! Årsmøte i Inderøy fotball ...Les mer

Nå blir det damelag i fotball på Inderøy igjen !

Publisert: 16. januar 2019

Foto: Inderøyningen

Vi tar gjerne imot flere spillere – gjerne også dere som har spilt «for noen år siden» og kjenner det kribler litt ekstra i fotballfoten når dere leser dette. Her er det bare å møte opp ! For mer info ...Les mer