styremote-inderoyil

ÅRSMØTE

Årsmøte i Inderøy Ski og Skiskyting er tirsdag 7. juni på PN stadion kl 20.00

Sakliste:
1. Godkjenning av innkalling
2. Valg av møteleder og referent
3. Årsmelding
4. Regnskap 2017
5. Budsjett 2018/19-sesongen
6. Valg
Saker som ønskes å taes opp, må være sendt til styret innen 5. juni
Det legges opp til fri diskusjon etter det formelle årsmøtet med mulighet for innspill og ideer til det kommende styret. Det blir nåkkå å bit i og kaffe
Hilsen Styret

Årsmøte skigruppa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nå blir det damelag i fotball på Inderøy igjen !

Publisert: 16. januar 2019

Foto: Inderøyningen

Vi tar gjerne imot flere spillere – gjerne også dere som har spilt «for noen år siden» og kjenner det kribler litt ekstra i fotballfoten når dere leser dette. Her er det bare å møte opp ! For mer info ...Les mer

Ekstraordinært årsmøte 7. januar 2019

Publisert: 24. desember 2018

styremote-inderoyil

Styret i Inderøy il innkaller med dette til ektraordinært årsmøte i Inderøy il man 7.1.19 kl 19.30 hos Frivillig Inderøy. En sak er på dagsorden: Opprette en turngruppe under Inderøy il. Forøvrig ønskes en God Jul og et Godt Nytt ...Les mer

Friidrettstevne

Publisert: 8. august 2018

Frridrett

Mandag 13. august kl 1800 arrangeres første runde av NTE Innherredskarusellen i friidrett på Inderøy idrettspark. Tentativt tidsskjema og øvelser: 18:00: 60 meter (Jenter og gutter 11-14 år) 18:00: Lengde (Jenter og gutter 6-10 år) 18:20: 100 meter (Jenter og ...Les mer

Flotte stafettprestasjoner i Mosvika!

Publisert: 2. juni 2018

Fredag 1. Juni gikk Mosvikstafetten av stabelen. Stafetten er en del av NTE sin stafettserie og dette var den 6. i rekka i 2018. Som vanlig et flott arrangement av Mosvik IL og med strålende vær lå alt til rette ...Les mer

Vil du prøve skiskyting?

Publisert: 1. juni 2018

Fra fjorårets skiskytterkurs på Petter Northug stadion. Foto Rune Hedegart.

Skiskytterkurs starter 7. juni kl. 18-20. Påmelding til Andreas Solberg på tlf. 93 80 22 28. Ski- og skiskyttergruppa arrangerer gratis skiskytterkurs på Petter Northug stadion. På kurset får de som vil «smake på» skiskyting lære mye grunnleggende om sporten ...Les mer