orientering

Her er programmet for årets O-karusell.

Dato Sted Løypelegger
Onsdag 19.4 Straumen Trond/Steinar
Onsdag 26.4 Straumen Lars
Onsdag 3.5 Frol/Børsåsen BK (Bøgdakamp)
 Onsdag 3.5 Straumen
Onsdag 10.5 Granakammen/Skistadion Pål
Torsdag 18.5 Røra/Vaadalsmarka Rune
Onsdag 24.5 Straumen Trond
Onsdag 24.5 Skøynar/Høyslogruva BK
Onsdag 31.5 Granakammen/Sætran Jan
Onsdag 7.6 Verdal /Ørin BK
Onsdag 14.6 Stoggåsmyra/Fram-Verran Bjørn
Søndag 25.6 Volhaugen Petter
Sommerferie
Onsdag 16.8 Granakammen Asbjørn, Karoline, Bjørn Åge
Onsdag 23.8 Skøynar/Bumyra BK
Onsdag 30.8 Venåsen Lars (Inderøymesterskap)
Onsdag 6.9 Frol/Skallstuggu BK
Søndag 10.9 Granakammen Per Morten (Avslutning)
Lørdag 16.9 Verdal/Balhall BK (Avslutning)
O-løpskarusell Inderøy IL 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Coronatiltak og aktivitet framover

Publisert: 13. mars 2020

Inderøy kommune har akkurat vedtatt en rekke tiltak for å stoppe spredningen av Coronavirsuet. NFF har meldt i formiddag at de stopper all breddeidrett ut april og oppfordrer alle til å følge dette. Du kan lese om saken her: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/breddeaktiviteter-stoppes-ut-april/ ...Les mer

Årsmøte Inderøy il

Publisert: 3. februar 2020

styremote-inderoyil

Innkalling til årsmøte i Inderøy il På Gulburet torsdag 5. mars kl 19.00 Saker Innledning Godkjenne de stemmeberettigede Velge dirigent, referent og hvem som skal underskrive protokollen Godkjenne innkalling, sakliste og forretningsorden Behandle årsmelding for 2019 Behandle regnskap for 2019, ...Les mer

Førjulsrenn

Publisert: 13. desember 2019

IMG_2662

Resultater Resultatliste Inderøyrennet 2019 Resultater Teamsprint Deltakerliste runderennet   Takk til alle 280 som deltok og alle andre som kom og besøkte førjulsennet vårt. I Runderennet gikk 55 ivrige skiløpere til sammen 82,6 km.  Det er helt fra Petter Northug ...Les mer

Temamøte om barne- og ungdomsidrett

Publisert: 14. november 2019

Km 2017-1

Sted: Akset, Kultursalen Tid: Mandag 18. november kl. 19.00 Innledere: Jan Roar Saltvik,  daglig leder Trøndelag fotballkrets Arnstein Finstad,  fagkonsulent  Olympiatoppen Ann Mari Landsem Melhus, lærer, idrettsmamma, tidligere ansatt idrettsforbundet mm John Northug, idrettspappa Møteleder: Magnhild Øvre Inderøy il og ...Les mer

Basistrening for ungdom

Publisert: 2. november 2019

Inderøy il har tatt initiativ til et basistreningstilbud for ungdom i alderen 13+. Tilbudet er åpent for alle og gratis, og har fokus på idrettsglede, mestring, fysisk helse og sosial aktivitet gjennom trening. Det er flinke og rutinerte trenere som ...Les mer