Barn

VOLLEYBALLGRUPPA I INDERØY IL HAR LEDIGE PLASSER PÅ MINIVOLLEYBALL OG VI REKRUTTERER NYE SPILLERE FRA 3. KLASSE TIL 7. KLASSE

Minivolleyball er tilpasset barnas nivå, spillet er inkluderende og det legges vekt på gode opplevelser mestring og utvikling for alle som er med. Det er tre stykker på hvert lag, og dermed blir det mye spill på hver enkelt spiller. Man starter med å kaste / fange ballen i stedet for å slå, og dermed har barna mye større kontroll i spillet. Etter hvert trener vi på å slå ballen, og bytter ut kastene med slag. De voksne får gjerne være med på treningene.

I løpet av høsten / vinteren kan vi være med på to – tre mini-turneringer, som foregår på lørdag formiddag. Første turnering er lørdag 4.november her på Inderøy.

TRENING TORSDAGER KL.18.30 – 20.00 I IDRETTSHALLEN PÅ AKSET (18.30 – 19.30 FOR DE YNGSTE)

Vil du være med? Meld din interesse til: Ole Lagestad, mob 90632478, mail olelagestad@gmail.com

Minivolleyball

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tittinghalla rundt 2020 – 23 august

Publisert: 10. juli 2020

tittinghallabilde

Velkommen til årets vakreste turløp ! Registrering Utøy skole: Mellom klokken 10.00 og 11.00. Ørdal (ca midtveis): Aktiviteter og servering av saft mellom klokken 10.30 og 13.00. Utøy skole: Salg av kaffe og vaffel ved Saniteten. Premiering og mange fine ...Les mer

Coronatiltak og aktivitet framover

Publisert: 13. mars 2020

Inderøy kommune har akkurat vedtatt en rekke tiltak for å stoppe spredningen av Coronavirsuet. NFF har meldt i formiddag at de stopper all breddeidrett ut april og oppfordrer alle til å følge dette. Du kan lese om saken her: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/breddeaktiviteter-stoppes-ut-april/ ...Les mer

Årsmøte Inderøy il

Publisert: 3. februar 2020

styremote-inderoyil

Innkalling til årsmøte i Inderøy il På Gulburet torsdag 5. mars kl 19.00 Saker Innledning Godkjenne de stemmeberettigede Velge dirigent, referent og hvem som skal underskrive protokollen Godkjenne innkalling, sakliste og forretningsorden Behandle årsmelding for 2019 Behandle regnskap for 2019, ...Les mer

Førjulsrenn

Publisert: 13. desember 2019

IMG_2662

Resultater Resultatliste Inderøyrennet 2019 Resultater Teamsprint Deltakerliste runderennet   Takk til alle 280 som deltok og alle andre som kom og besøkte førjulsennet vårt. I Runderennet gikk 55 ivrige skiløpere til sammen 82,6 km.  Det er helt fra Petter Northug ...Les mer

Temamøte om barne- og ungdomsidrett

Publisert: 14. november 2019

Km 2017-1

Sted: Akset, Kultursalen Tid: Mandag 18. november kl. 19.00 Innledere: Jan Roar Saltvik,  daglig leder Trøndelag fotballkrets Arnstein Finstad,  fagkonsulent  Olympiatoppen Ann Mari Landsem Melhus, lærer, idrettsmamma, tidligere ansatt idrettsforbundet mm John Northug, idrettspappa Møteleder: Magnhild Øvre Inderøy il og ...Les mer