Dato Hvor Løp nr. Hva Arrangør
29.4.18 Sundsand 1 Terrengløp Inderøy IL
19.5.18 Granavatnet 2 Granavasstafetten Vuddu grendelag
23.5.18 3 Terrengløp* Frigg
26.8.18 4 Terrengløp* Mosvik IL
4.9.18 Stornesøra 5 Terrengløp Sandvollan IL
22.9.18 Skistadion, Røra 6 Terrengløp Røra IL

*Sted ikke endelig bestemt – blir annonsert

I 2018 har idrettslagene i Inderøy kommune gått sammen og skal arrangere terrengløpskarusell. Granavasstafetten inngår som Vuddu IL sitt bidrag til karusellen og teller som ett av de 6 terrengløpene. Det vil bli arrangert både våren og høsten 2018. Ingen aldersgrense (hverken øvre eller nedre). Det er ingen deltakeravgift. Det serveres gratis saft etter målgang. Det er også mulighet for å kjøpe seg kaffe o.l . på hvert arrangement. Eventuelle endringer av datoer vil bli meldt på Facebooksidene til grendalaga og hovedlaget (noter at terrengløpet på Sundsand flyttes fra lørdag 28 april, som annonsert i avisa, til søndag den 29. april  pga at det er kick-off for minifotball lørdag den 28. på Straumen).

Premie for deltakelse i 3/6 ulike terrengløp rundt om i kommunen. I tillegg til terrengløp oppfordres alle til å delta både på Inderøyturer og på andre arrangement som vi har i kommunen.

Mosvik IL
Røra IL
Sandvollan IL
Inderøy IL

 

Terrengløpskarusell 2018 – terminliste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Årsmøte Inderøy il

Publisert: 3. februar 2020

styremote-inderoyil

Innkalling til årsmøte i Inderøy il På Gulburet torsdag 5. mars kl 19.00 Saker Innledning Godkjenne de stemmeberettigede Velge dirigent, referent og hvem som skal underskrive protokollen Godkjenne innkalling, sakliste og forretningsorden Behandle årsmelding for 2019 Behandle regnskap for 2019, ...Les mer

Førjulsrenn

Publisert: 13. desember 2019

IMG_2662

Resultater Resultatliste Inderøyrennet 2019 Resultater Teamsprint Deltakerliste runderennet   Takk til alle 280 som deltok og alle andre som kom og besøkte førjulsennet vårt. I Runderennet gikk 55 ivrige skiløpere til sammen 82,6 km.  Det er helt fra Petter Northug ...Les mer

Temamøte om barne- og ungdomsidrett

Publisert: 14. november 2019

Km 2017-1

Sted: Akset, Kultursalen Tid: Mandag 18. november kl. 19.00 Innledere: Jan Roar Saltvik,  daglig leder Trøndelag fotballkrets Arnstein Finstad,  fagkonsulent  Olympiatoppen Ann Mari Landsem Melhus, lærer, idrettsmamma, tidligere ansatt idrettsforbundet mm John Northug, idrettspappa Møteleder: Magnhild Øvre Inderøy il og ...Les mer

Basistrening for ungdom

Publisert: 2. november 2019

Inderøy il har tatt initiativ til et basistreningstilbud for ungdom i alderen 13+. Tilbudet er åpent for alle og gratis, og har fokus på idrettsglede, mestring, fysisk helse og sosial aktivitet gjennom trening. Det er flinke og rutinerte trenere som ...Les mer

Terrengløpskarussel 2019

Publisert: 25. august 2019

terrengkarusell

Fjerde løp i terrengløpskarusellen går av stabelen på Rostad onsdag den 28. august kl 18.00. Påmelding fra kl. 17.30. Det er ingen påmeldingsavgift. Salg av kaffe og kaker, gratis saft til barna etter løpet. Det er to sløyfer: ca. 400 ...Les mer